Certifierade Terapeuter

Aktiva terapeuter.

Wictoria, grundaren av Clear Balance, är huvudansvarig för utbildningen av de terapeuter som utför Clear Balance. Michael Jonasson, Nathalie Bram och Ewa Kinning är godkända instruktörer för att utbilda nya terapeuter. 

Wictoria garanterar att terapeuterna har god kännedom om behandlingen och energierna i Clear Balance. De har även fått utbildning i Lagen om Attraktion på rätt sätt. Samt hur vi genom att hålla en hög frekvens skapar våra liv och håller oss friska. 

För att garantera kvalitén på behandlingarna sker en vidareutbildning av terapeuternas utbildning inför varje nytt år. Det är viktigt för oss att hålla oss uppdaterade i frekvenshöjningarna som sker samt att uppdatera terapeuternas utbildning i all ny information som löpande kommer in i Clear Balance.
Dessa träffar är även betydelsefulla för att bibehålla vår härliga teamkänsla, då vi även delar med oss av erfarenheter, umgås och har trevligt.


Fler terapeuter finns som valt att inte finnas med på hemsidan. Söker du en terapeut nära dig så skicka ett meddelande till Wictoria så förmedlar hon kontakt.

Klicka på bilden för mer information om varje terapeut.

Wictoria Persson
Grundare 

Michael Jonasson, Instruktör

Nathalie Bram
Instruktör

 

Ewa Kinning
Instruktör

 

Linn Persson

Jenny Olsson

Ann-Charlotte Sköld

Anki Åkesdotter
 

Sofie Andersson

Ann-Marie Persson
 

Sara Weimers
 

Emma Persson

Kerstin Lilja

Maria Norrman 

Bettina Nilsson
 

Diana Gabor
 

Eva Stjernqvist
 

Maria Boström
 

Nina Stjernqvist
 

Meny, klicka på bild