Eva Stjernqvist
Älmhult
Telenr: 0733 - 34 05 74
Mail: evastjernqvist60@gmail.com 

                                                                  Eva Stjernqvist

Jag har nu lämnat mitt jobb på ett psykiatriboende efter 30 år som sjuksköterska  och verksamhetschef. 

Under flera år har jag jobbat med massage vid sidan om detta jobb. 

Nu kommer jag att jobba med det som ligger mig varmt om hjärtat – massage av olika slag, Yoga, Clear Balance. Kommer dock endast att jobba några dagar per vecka, resterande tid kommer jag att njuta av min fantastiska familj, min trädgård och mina hundar. Har också ett stort intresse att vandra i skogen, på fjället i berg och dalar.

 Jag är yogainstruktör, Taktil  beröring-massage terapeut, certifierad massör samt Clear Balance terapeut. 

Nu när jag har utbildat mig till Clear Balance terapeut har bitarna fallit på plats. Detta är en fantastiskt behandlingsform där människor och djur får hjälp med att bli av med sina belastande energier att rena sitt system för att därefter  kunna fylla på  med sina egna energier.

Mycket av min kraft har jag i mina händer vilket jag använder mig av då jag ger behandling. Clear Balance i kombination med massage är en väldigt kraftfull behandlingsform, massagen hjälper Clear Balance energin att lösa upp  och transportera ut ur din kropp dina känslomässiga blockeringar, belastande energier och trauma som satt  sig i dina muskler och skapat spänningar och stelhet. Det leder till att dina muskler slappnar av, spänningar släpper och du upplever en känsla  harmoni mellan kropp själ andning och rörelse. 

Efter denna behandling kan din resa börja med att gå på upptäktsfärd i din egna kropp, lära känna dig själv, bli av med gamla invanda mönster, fri ifrån känslomässiga blockeringar, en känsla av harmoni och frihet infinner sig. 

På distans jobbar jag med Clear Balance på både människor och djur. Boka via boka direkt eller sms. 

Clear Balance massage samt riktande healingenergi massage bokar du via boka direkt.