Wictoria Persson
0723-414997
wictoria.clearbalance@hotmail.com

                         8 veckor med Wictoria


Min coachningteknik som jag har utvecklat själv handlar om att fullt ut förstå hur energier fungerar och hur ditt känslomässiga bagage skapar ditt liv. 

► Vill du leva ett liv i fullständig harmoni? 
► Vill du leva ett liv där allt är i ett fullt flöde?
► Vill du leva ett liv där din ekonomi inte begränsar dig?
► Vill du leva ett liv med enbart harmoniska relationer?
- JA vem vill inte det.... Och hur länge har du inte försökt? Hur många år har du inte jobbat på dig själv men ändå får du inte till det. Hur många terapeuter har du inte anlitat, hur många kurser har du inte gått..... Jag vet. Många säger precis detta: Jag har jobbat så mycket på mig själv och gått alla tänkbara kurser så jag vet redan allt. 

Men sen räcker det med ett kort samtal och det visar sig att detta var något helt nytt! 

Under hela ditt liv har du i stort sett mött samma känslor. Det kan vara utanförskap, mindervärdeskomplex, att inte duga, dålig ekonomi, ohälsosamma relationer, värk och smärtor i din kropp mm. Tänk om detta kan förändras på 8 veckor? Hur skulle det kännas? Din verklighet kan förändras på en sekund när du möter dig själv fullt ut och löser upp dina triggers. Även personer i din omgivning kan plötsligt förändras till det positiva då de inte längre behöver spegla dig. 

Jag har själv funnit/skapat verktygen och gjort resan och utvecklingen till att idag leva ett liv i full harmoni inom mig själv. Det är inte mycket som rubbar min balans idag. Och då ska jag erkänna att jag varit en mycket temperamentsfull person där känslorna har gått åt alla möjliga och tänkbara håll och kanter. 

Idag har jag en stillhet och ett lugn inom mig. En harmoni i bröstet och kroppen. Allt är ok och allt är alltid som det ska. 

♦ JAG ÖNSKAR ATT ALLA SKA FÅ UPPLEVA DETTA! ♦