Maria Norrman
Åskloster, strax norr om Varberg
Mail: halsafranmig@askloster.se

                                                                 Maria Norrman

Tack vare min nyfikenhet och ett inre driv att lära mig nytt och utvecklas som person, terapeut och medmänniska har jag nu äntligen kommit i kontakt med Clear Balance, denna fantastiska renande energibehandling. 

Redan efter min första egna behandling som dessutom var min första behandling på distans, förstod jag att detta var något som verkligen gör skillnad i hela mig. Både mentalt, fysiskt och emotionellt. Dessa fyra behandlingar var en så ny och stark upplevelse, en resa inåt, så jag kände att detta måste jag lära mig mer om. Valet att utbilda mig till Clear Balance terapeut växte fort fram och kändes helt rätt. 

Jag har i hela mitt liv gillat att få människor runt mig att må bra. Idrott, hälsa och friskvård och att stötta kroppens självläkning har alltid varit viktigt för mig. Att inspirera andra att själva ta befälet över sin livskvalité är något jag alltid tyckt varit givande, och som jag gärna vill utveckla. 

Efter att jobbat som pedagog i 15 år började jag min resa som egen företagare inom hälsa. Första steget var i den fysiska läran -Medicinsk massageterapeut. Två år senare var jag redo att komma djupare i behandlingarna och jag var frustrerad över att vissa av mina kunders obalanser återkom. Jag nosade upp en utbildning till Kairon Reflexolog (zonterapeut). I takt med den utbildningen där elementlära ingår började jag utveckla mitt sinne för att känna in energier på ett mer medvetet plan. Om jag alltid haft förmågan men inte förstått det, eller hade jag stängt av den delen av mig? Kan jag fundera på. Efter ett par år kände jag ett behov av att lära mig att hålla isär mina och andras energier. Clear Balance kom då in i mitt liv. 

Alla bär på en historia och alla har olika ”trauman” att frigöra, stora tydliga, eller små som man kan tro är betydelselösa påverkar oss i vår syn och kontakt med oss själva. 

Jag kombinerar även massage och reflexologin med Clear Balance för en mer fysisk upplevelse.

Är du redo för att vidga din vy inåt? 

I så fall finns jag här för dig. 
mail: halsafranmig@askloster.se
hemsida: marianorrman.com