Ewa Kinning
Kallinge
Telefon: 0708 – 732202
Mail: energi-kallan@telia.com

                                                                     Ewa Kinning

Jag har alltid varit intresserad av andlighet, så när barnen flyttade ut var det dags för mig att utvecklas. Gick en del olika kurser inom det mediala, varav en kurs i mediumskap på Arthur Findlays college i England. Därefter även en del healingkurser….har alltid tyckt om att hjälpa andra, och som en person uttryckte det ” Du har en underbar inre kraft, ja en fin o magisk energi”!
Har också varit konsulent för Nikkens hälsoprodukter i 12 år där det handlade om att dricka rent vatten, andas ren luft, sova gott (österländsk ”medicin”) …ja allt som hör till en bättre hälsa!
För mig är just ”rent vatten” det viktigaste då vi består av så mycket vatten i kroppen och den ska inte vara skadad på något vis!

Drabbades av en sorg som egentligen inte skulle påverka mig så svårt, kunde inte förstå varför det kändes som det gjorde, blev då av Wictoria rekommenderad behandlingar av Clear Balance vilket var det bästa som hänt mig. Sorgen hade triggat igång en egen upplevd händelse för många år sedan och därför blev sorgen så tung att bära, den är inte svår längre och jag kan minnas personen med ett leende!

Kände också att Clear Balance var det som gjorde mig ren från lager av tråkiga minnen även om jag använde Nikkens produkter dagligen så fanns de minnena kvar…obs. skriver fanns för nu är de bearbetade och jag känner en stor inre frid, är piggare och har en lyster i mina ögon (säger de som möter mig)!
Med denna härliga lyckokänsla inom mig så var valet lätt – ville utbilda mig till terapeut. 

Är en sådan underbar känsla att kunna hjälpa andra att nå samma välbefinnande som jag har fått!

Varmt välkommen att höra av dig om du vill förändra Ditt liv! 

”Allt är möjligt så fånga dagen”!!