Frevkens nr 6

De 2 som ska bli 1.

På alla plan. "De 2 som ska bli 1"... Separationen i de olika delarna i oss ska smälta samman helt. Yin och Yang. Ljuset och mörkret i oss. Den feminina och maskulina sidan av oss. Allt ska bli ett. Precis som vi är ett med universum. Vi blir hela i helheten och ett med allt. Gränserna mellan de olika delarna ska suddas ut.

En balans på ett helt annat plan för de som är mogna. Det är inte alla just nu som kommer att gå igenom den här processen. Det känns för mig som att de som är mogna för det, de som klarar av det, de som har kommit så långt i sina tankar, som förstår att det finns inget som separerar oss från den villkorslösa kärleken från universum. Det finns inga sjukdomar. Det finns inga diagnoser. Det finns inget friskt/sjukt. Det finns ingen dåtid/framtid. Allt är nu och allt är helt. När vi har förstått detta och kommit till de här insikterna, först då kan vi bli helt hela och gränserna mellan dualiteterna kan suddas ut. 

När frekvens nr 6 går in i behandlingen så känns det som det strömmar i båda fötterna. Det är inte som när vi tar de lågfrekventa energierna och gör Clear Balance, då känns det mer som vatten/energier som strömmar upp genom benen. Frekvens nr 6 känns mer som en svag elektricitet som burrar i fötterna.  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Helén » Frekvens nr 7:  ”Absolut metallsmak ;-) ”

  • Victoria » Frekvens nr 4:  ”Ja där har du en poäng Helen! Det verkar helt logiskt!! ”

  • Helén » Frekvens nr 4:  ”Det verkar som att det är en frekvens för varje DNA sträng :-) ”

  • Gitt-Marie » Frekvens nr 3:  ”Jag gjorde en fysisk behandling på min svägerska hon har ont i sin rygg efter en..”

  • Ann-Charlotte » Frekvens nr 2:  ”När jag gjort två fysiska behandlingar på en person har även de följt denna ordn..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln