Frekvens nr 4

DNA-AKTIVERING

Vårt DNA består av 12 strängar. (Ursäkta mig om jag inte skriver så vetenskapligt nu, utan bara utifrån min egen kunskap.) Endast 2 av våra strängar är aktiva. Vetenskapsmännen har trott att de andra strängarna är "skräp", men det är faktiskt så att de övriga 10 har blivit avaktiverade för länge länge sen för att de energier som styr oss i kulisserna ska kunna styra oss. För att vi inte skulle ha tillgång till all vår kunskap. Jorden har i långa tider varit ett experiment, här är vi fysiska och kan laborera med det materiella. Och våra fysiska kroppar kan tillhandahålla känslor och tankar som kan komplicera det ytterligare. Vilket leder till en enorm utveckling för oss som befinner oss här, men även enorm studie för de civilisationer som använder oss i forskningssyfte.

Så för att hålla oss i "schack" kopplades 10 DNA strängar bort. Nu, efter lång lång tid på jorden, då vi har tillägnat oss kunskap, mognad och medvetenhet, är vi mogna att återinkoppla DNA strängarna. Frekvens nr 4 arbetar med detta.

Vårt DNA består idag av 12 strängar, men kommer att utökas med ytterligare en, så vi har 13 DNA strängar. Den 13:e strängen ger oss kopplingen till hela universum och alla dimensionerna.

Det finns att läsa om detta om ni Googlar själva.

Kan det vara så att när ljuskroppen aktiveras att även den 13:e DNA strängen utvecklas?

Hur känns frekvens nr 4 för terapeuten??
- Jag upplever den som att den dunkar i fötterna, som en energimässig stark puls. Sara som sitter mittemot mig när jag skriver detta säger att hon har känt hur det dunkar i hela kroppen.

Detta kände jag häromdagen. Plötsligt en dag här på kontoret gick luften ur mig totalt. Jag fick köra hem och lägga mig. När jag ligger där känner jag ju detta! Hur det dunkar i hela mitt system. Som en energimässig puls från fötterna upp genom hela kroppen. Helt säkert arbetades det den dagen på mitt DNA. *ler*

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Helén » Frekvens nr 7:  ”Absolut metallsmak ;-) ”

  • Victoria » Frekvens nr 4:  ”Ja där har du en poäng Helen! Det verkar helt logiskt!! ”

  • Helén » Frekvens nr 4:  ”Det verkar som att det är en frekvens för varje DNA sträng :-) ”

  • Gitt-Marie » Frekvens nr 3:  ”Jag gjorde en fysisk behandling på min svägerska hon har ont i sin rygg efter en..”

  • Ann-Charlotte » Frekvens nr 2:  ”När jag gjort två fysiska behandlingar på en person har även de följt denna ordn..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln