Frekvens nr 7

Metallenergin. Metall elementet.

När vi först fick den här energin till oss var min upplevelse att detta är våra medarbetares energi, våra medarbetare från Orion. Metallenergin ger oss de egenskaper, kunskaper och frekvenser som de har. Bl a så upplevde jag magnetismen i den här energin. Och i ett samtal med Ylva som inte hade en aning om att jag integrerat den här energin, så ser hon att jag har som en metallhud under min mänskliga hud. SÅÅ häftigt att hon kunde se det!! Och det gav förstås mig bekräftelse. :-)

Jag har senare förstått att metallenergin inte bara är våra medarbetares energi utan även metall elementet. Informationen nedan fann jag på Meditationsguiden. http://www.meditationsguiden.com/metall-elementet/

"Metall är elementet som är länkat till hösten. Metall är energin som avslutar, som skär och som sätter punkt. Det är energin som separerar och skapar struktur i tillvaron. Metall är också elementet för etik och förmågan att döma. Det lever på skärpan i hösten, klarheten i luften som öppnar lungorna och gör att man rätar på ryggraden.
I sin klara form är metall hemelementet för klar tankeförmåga och mental struktur. Om det kommer i obalans så fastnar det här och personen med styrande metall existerar nästan helt på ett mentalt plan med förakt för fysisk kropp och fysisk tillvaro.
Om du har mycket starkt styrande metall har du i allmänhet svårt att anpassa dig till en vanlig vardagstillvaro. Då metall tycker om ordning och reda och precision. Någonting som sällan går ihop med andra människor eller den kaotiska vardagstillvaron som de flesta har.
Du som har ett styrande metall-element är bäst på att avsluta energi. På att sätta punkt. På att avgöra när något är över eller när det är onödigt att fortsätta med det. Du är i din bästa roll när du får syssla med att skapa struktur eller system. Du älskar system. Metall är det enda av elementen som kan se skönhet i perfekta system. Du är däremot sällan bra på social kontakt med andra och bör därför inte arbeta i serviceyrken. Du kan lätt bli för intellektuell. Du behöver därför balansen i form av glädje som eld har, och i form av det fysiska och jordning som jord har. För att verkligen fungera stabilt i livet."

När jag nu googlade om metall elementet för er skull för att ge er mer info, och hittar detta, och läser om det, så förstår jag vad metall elementet har gett mig. Struktur, att sätta punkt, att avgöra när något är onödigt att fortsätta med. Metall elementet i balans med jorden och elden får allt att fungera på ett bra sätt. Därför är det så viktigt att vi håller vår frekvens, tänker positivt, fokuserar på glädje i vårt hjärta. Samt att vi ser till att vara jordade och här och nu.

Frekvens nr 7 har jag ingen känsla på.... När vi integrerade elementet såg vi våra medarbetare, och jag bara visste att nu har vi den energi som de har, och de förmågor och egenskaper som de har. Kanske kan ni få metallsmak i munnen?? Den tanken har jag fått flera ggr nu när jag skriver inlägget.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Helén » Frekvens nr 7:  ”Absolut metallsmak ;-) ”

  • Victoria » Frekvens nr 4:  ”Ja där har du en poäng Helen! Det verkar helt logiskt!! ”

  • Helén » Frekvens nr 4:  ”Det verkar som att det är en frekvens för varje DNA sträng :-) ”

  • Gitt-Marie » Frekvens nr 3:  ”Jag gjorde en fysisk behandling på min svägerska hon har ont i sin rygg efter en..”

  • Ann-Charlotte » Frekvens nr 2:  ”När jag gjort två fysiska behandlingar på en person har även de följt denna ordn..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln