Wictoria Persson,
Älmhult, Växjö, Ronneby,Malmö                                    

Telefon: 0723 - 41 49 97
Mail: wictoria@clearbalance.se

Wictoria Persson

Jag har varit verksam bl a som terapeutiskt medium under ca 20 års tid. Den mediala förmågan är en medfödd gåva som släcktes ner när jag var ca 4 år gammal och återuppväcktes i 20-årsåldern. Den mediala förmågan vaknade till liv igen i samband med att jag började lägga Tarot för vänner och bekanta efter att ha gått en utbildning. Efterhand så vaknade den ena förmågan efter den andra till liv. Så som djurkommunikation, healing, att kunna se nära och kära som gått över till andra sidan och rening av hemsökta hus.

Under nästan hela min mediala utveckling har jag valt att gå min egen väg och enbart lyssna till Universum. Tidigt fick jag kontakt med mina guider och så småningom även Mästarna. Och det är Mästarna som har varit de ledande guiderna vad gäller nedkanaliseringen av Clear Balance.

I oktober 2014 kanaliserade jag ner en ny energi under en behandling. Energin och behandlingsformen fick senare namnet Clear Balance. Några veckor innan behandlingen hade jag fått information att jag skulle arbeta med en ny behandlingsform. Så jag förstod ganska snabbt vad det var som hände.

Jag började behandlingen som vanligt med att jag skulle förmedla energier och uppdatera klientens energi-system. Men det som hände var att energin gick på "fel håll". Jag kände hur det gick energier från klienten in i mina ben och inte tvärtom. Det som hände var att jag drog ut minnen av trauman ur klientens energisystem. Klienten hade fruktansvärda upplevelser i sitt liv som troligtvis inte skulle vara möjligt att bearbeta på något sätt utan att hon skulle gå under psykiskt. Därför höll hon allt inom sig och stängde av. Men här kunde jag kanalisera energierna åt henne och göra henne fri från en del av det. Utan att klienten behövde ta upp och bearbeta det själv.

Energibehandlingen utvärderade jag sedan och mina klienter fick otroligt bra resultat! Människor som kände att de inte kom vidare, som upplevde att de var instängda och satt fast i sin kristallaura. Vi fick fina resultat på klienter med långvariga depressioner. Även djur med svåra trauman kunde vi hjälpa. Det finns att läsa om under fliken: Clear Balance  ---> Klientberättelser.

Jag märkte snabbt att jag fick helt nya verktyg att arbeta med, och behandlingsformen fick sedan namnet "Clear Balance". Ett rent och fint energisystem och klienter i balans.

Nu har Clear Balance under en längre tid. Resultaten är strålande! Och ALLA kan få en behandling med Clear Balance. Oavsett vilket aurasystem och oavsett psykiska tillstånd som t ex depression eller missbruksproblem.

Läs mer om Clear Balance »