Pernilla Wik Lindhe, Stockholm
Telefon: 070-9530922
Mail: pernilla@wiklindhe.se. 

                                                              Pernilla Wik Lindhe

Hej alla underbara själar! 
 
Vilken resa man kan göra i personlig utveckling till inre helande och medvetenhet! 
 
Vi behöver ofta hamna i en smärtsam livskris för att ta tag i det som gnager och skaver. Detta har absolut varit min upplevelse. Jag var tvungen att pressa mig så hårt att det inte fanns något utrymme att fly från mig själv eller andra längre. Jag ville inte se eller förstå vem jag var. Det var så skrämmande och i min omedvetenhet fäktade jag för mitt liv. Min högkänslighet och intuition var vid denna tidpunkt inte min gåva utan min fiende. En berg och dalbana i känslor, tankar och handlingar för hur jag skulle överleva. Ingen skulle veta eller förstå hur misslyckad jag var eller att jag inte passade in i detta jordeliv.  
 
Mina omedvetna inprogrammerade självdestruktiva och stressande handlingar påverkade mig negativt både mentalt och fysiskt. Jag ville ha kontroll över yttre omständigheter, det gav mig en känsla av trygghet. Påhittigheten för att inte känna mina inre smärtor, oro och trauman har varit många. Det fanns inga begränsningar för vad jag hittade på för att undvika och skydda mig från mina rädslor. Min ständiga överlevnad fick mig också till slut att krackelera och till slut förstod jag.  
 
Jag behövde möblera om hela mitt inre med bra känslor, tankar och handlingar!  
 
Allt är energi. Alla tankar vi tänker är energi och har olika frekvenser. Lågfrekventa destruktiva tankar är en av de största farorna för att vi inte når in i vårt sanna hjärta och vårt inre lyssnande utan stannar i hjärnans egobaserade rädslor. 
 
När dessa insikter infann sig och jag började lyssna på min egen inre dialog och stoppa rädslobaserade tankar. Var det också det som fick mig att känna frid och harmoni från de skuggor som fanns i mitt energisystem och som skrämde mig. Trots denna insikt har det ibland varit svårt att förstå vad som plötsligt dyker upp i min kropp som får mig ur balans.  Idag förstår jag att det är många år av självutplåning och att de ligger lager på lager i mitt kroppsliga energisystem från många traumatiska upplevelser både fysiskt och mentalt från generationer tillbaka. 
 
Högkänsligheten har varit på gott och ont men är den gåva som fört mig till att arbeta som samtalsterapeut, relationscoach, healer, Vedic Art lärare och kreativ konstnär. Den har lärt mig personligt helande. Gett mig frid i själen och en väg till kärlek och harmoni utan rädslor.  
 
En viktig pusselbit har även varit att jag lärt mig att släppa kontrollen och känna tillit till processen. 
 
De senaste åren har jag sökt ett hjälpredskap till samtalsterapin för människors helande och renande. Clear Balance healingform blev ett startskott för mig att förena healing med livscoaching.  Det är något helt magiskt med denna helande energi. Jag kan verkligen intyga med mina erfarenheter och kunskaper att denna höga energi består av kärlek, balans och renande egenskaper.  De healing sessioner jag gjort med Clear Balance har stillat mina tankar, gjort energiflödet lättare i min kropp samt gjort att jag fått tillgång till min inre sann dialog med hjärtat. 
 
Mina egna upplevelser genom livet har visat sig genom att ju mer jag rensar och processar i mitt energisystem, både fysiskt och mentalt, desto mer energi och större tillgång till min livskraft får jag för att utvecklas inom alla områden i livet. Följa det naturliga flödet och den livsväg som är min. 
 
När vi möter traumatiska, rädslobaserade upplevelser genom livet eller genom tidigare generationers påverkan, har vi med all sannolikhet många omedvetna energiblockeringar inom vårt energisystem. Dessa omedvetna energiblockeringar skapar obalans i våra kroppar och påverkar oss ofta negativt både fysiskt och mentalt utan att vi förstår varför.  Clear Balance arbetar med att rensa bort både medvetna och omedvetna lågfrekventa blockeringar och trauman och på så vis skapar förutsättningar för ett bättre och renare energiflöde i vårt kroppsliga energisystem. 
 
Clear Balance gör att du slipper nöta och blöta bland gamla energislukande sår för att uppnå en känsla av att livet är lugnt, gott och vill dig väl.  Det uppstår en lätthet när du släpper taget om olika oroshärdar inom det kroppsliga energisystemet och du kan då istället fokuserat, avslappnat och ärligt koncentrera dig på vad du VILL skapa i ditt liv. Mitt mål är att skapa trygghet och kärlek i den personliga processen. 
Med Clear Balance energihealing och med min coaching kan du få hjälp att förstå dig själv bättre och förändra ditt liv! 
 
En högfrekvent kropp i balans är ren glädje och harmoni, en slags frihet. 
 
Vill du prova denna form av helande och renande och få mer energi till att skapa det liv du vill? Var öppen för att släppa taget om styrspakarna, då kan denna kristallklara, höga, intelligenta och kärleksfulla energi jobba som bäst. 
 
Jag finns i Stockholm, online på boka direkt-Pernilla Wik Lindhe under Clear Balance 1.0 eller 2.0 
 
Varmt välkomna att boka upp er! 
Pernilla ❤️ Inspiration Glädje Kreativitet