Nina Stjernqvist
Växjö
Tele: 0734-117887
Mail: nina@clearbalance.se

Nina Stjernqvist

Hej! Jag heter Nina och bor på landet lite utanför Växjö.

I början av 2020 började jag gå hos Wictoria på Clear balance behandlingar. Jag var vilse på så många sätt i livet. Min kropp, mitt sinne och själ hade kraschat fullständigt och jag visste inte hur jag skulle komma vidare. Det hade varit år av letande för att finna lösningar och jag lyckades inte hitta något som fungerade, något som fick mig att må bra.

Det som Clear balance har hjälpt mig med är att hitta tillbaka till mig själv. Det är svårt att beskriva i ord hur det känns att stå på andra sidan.

Sakta men stadigt så växte en längtan, en brinnande drivkraft inom mig fram om att hjälpa andra precis såsom jag själv fått hjälp. Det var då som jag i mitt hjärta visste att Clear balance var helt rätt för mig och något som jag också är menad till att arbeta med. Det är en dröm som jag alltid haft, att hjälpa människor och nu har jag ett otroligt värdefullt och kraftfullt sätt att göra det på.

Jag erbjuder behandlingar både fysiskt och på distans, hör av dig så bokar vi det som passar bäst för dig. Jag behandlar även djur.

Vill du göra en förändring i ditt liv? Vill du känna mer livsglädje och frihet? Få lättare att följa ditt hjärta? Tveka då inte på att höra av dig. Jag finns här.

Kram, Nina