Christin Ohlin, Ronneby
Mail: c.cashflow@gmail.com

                                                               Christin Ohlin

Jag mötte Wictoria första gången på ett föredrag om andlig utveckling, ett ämne som intresserat mig sedan slutet på 80-talet, då jag överraskades av en ”uppenbarelse”- en för mig då, förbluffande, förunderlig, men underbar upplevelseresa ut i universum. Denna upplevelse både skrämde och fascinerade. Skrämde därför att jag trodde jag höll på att bli tokig, jag hade inte hört talas om att friska människor kunde erfara dylika händelser och samtidigt gav tilldragelsen mig en hänförande djup lyckokänsla som det ej finns ord som räcker till för att uttrycka. Jag visste på ett plan att det var sant men behövde landa, förankra och integrera. Jag kände ingen  jag kunde prata med om detta då. Erfarenheten förändrade direkt och i allt mer ökande grad mitt måleri samt blev en livsförändrade erfarenhet med ett omfattande vidgat perspektiv på livets olika nivåer. För mig är livet en sammanhängande helhet bestående av våra fysiska kroppar - ett fantastiskt mikro kosmos - som inrymmer emotionella, en mentala och andliga aspekter vilka samtliga har behov av att tillgodoses och vara i balans för att leva som en hel människa.

Min andlighet ligger i tro på kärlekens kraft. Kärlek som i vänlighet, medkänsla, förlåtelse och närvaro. Kärlek som i ovillkorlig, graciös och kraftfull. För mig är det gudomligt – och jag är helt klart människa. När vi tillåter oss att tro på kärlek flödar livets skönhet.

Jag växte upp på en bondgård, med växelbruk, skogs- och djurdrift, varierade områden som jag blev väl hemmastadd i. För mina föräldrar var det en självklarhet att barn fick lära sig att hjälpa till i de olika arbetsuppgifterna som var förekommande. T ex att köra traktor med olika redskap bakom inför sådd och skörd på åkrarna, att hantera olika djur och vara behjälplig som barnmorska i ladugården. Min far drömde sanndrömmar vilka det endast fick talas om inom familjen. Min gamlamormor en klok gumma (sannolikt en druid) som läkte människor i svårigheter. Hon lärde mig som barn att -efter hennes orgelspel- stilla sig ”vila skymning” och ta tid till reflektion och eftertanke.

Jag har erfarenhet av föräldrarskap till 3 egna barn och 6 barnbarn och yrkeserfarenhet som förskollärare, konstnär och psykoterapeut med specialisering på bild. Min natur har alltid varit öppen för att utforska till växande och att väcka andra. Jag är född till ljudbärare det är syftet med mitt liv.

Jag erbjuder trygg och genuin mänsklig kontakt, värme och mild nyfikenhet.

Mötet med Wictoria medförde b.la utbildning och nycklarna till healing metoden Clear Balance.

Hör gärna av dig med frågor, om du undrar något. Jag ser fram emot att möte

Varma hälsningar från mitt hjärta till ditt