Workshop - Från 3D till 5D
 

Lagen Om Atttraktion säger att det vi sänder ut får vi tillbaka. Det fungerar, jättebra! Både positivt och negativt. Men hur får vi Lagen Om Attraktion att BARA fungera POSITIVT? Eller nästan bara... Vi är människor på jorden. Saker händer. Vi har känslor. Vi reagerar. Och varje känsla sänder ut energier som Lagen om Attraktion svarar på. Och scenario i samma frekvens kommer då tillbaka. 

Genom att medvetet varje dag kommunicera med dina känslor istället för agera och reagera utifrån dem kan du lära känna dig själv och börja nysta upp dina känslomönster. När du börjar nysta och kommunicera kommer du att få insikter och aha-upplevelser som gör att du börjar lära känna dig själv och förstå dig själv ur ett helt annat perspektiv. 

Ofta (alltid?) lägger du situationen utanför dig själva. Det är andras fel. Hade inte han/hon gjort si eller så.... Eller tvärtom: Tacksamhet och förståelse. "Jag är så tacksam för allt jag har i mitt liv så jag behöver inte bry mig om det här som inte känns bra."  "Jag har så mycket annat att vara tacksam för." " Men jag förstår ju varför han/hon beter sig si eller så. Han/hon har inte det så lätt". I de här exemplen lägger du locket på och möter inte dig själv och dina känslor i situationen.  Det som utspelar sig runtom dig handlar aldrig om någon annan än DIG själv!

"NÄR DU FÖRÄNDRAR DIN INRE VERKLIGHET FÖRÄNDRAS DIN YTTRE VERKLIGHET. "
 
Under workshopen varvar vi teori med praktiska övningar för att ge dig all kunskap om hur du fungerar och hur du kan förändra dina programmeringar.

För att du ska få en djupare förståelse och verkligen kunna integrera kunskapen deltar du i workshopen under 4 dagar med 3 nätters övernattning. 

För mer info fyll i formuläret nedan: