Ida Engström
0769-466566


Föreställ dig ett liv där du har släppt på gamla rädslor och destruktiva mönster. 

Lägg till att du nu vet hur du kan släppa taget om nya jobbiga händelser som sker i ditt liv på bara några minuter, du behöver inte lagra något längre. I stället för att bära och älta på situationer och relationer i veckor, månader eller kanske till och med år så känner du dig nästan alltid fri!  

Lägg till att du inte ens upplever att det sker lika många tunga händelser i ditt liv längre.

Med mig har du möjlighet till en kraftfull kombination av Clear Balance, känsloterapi och coaching. Samtidigt som du automatiskt släpper taget om gamla trauman och erfarenheter får du lära dig hur du själv kan fortsätta att släppa taget om de nya känslomässigt jobbiga situationer som dyker upp i livet. 

Du kan välja mellan att komma till mig för en serie enskilda behandlingar och samtal eller vara med i en onlinegrupp där du på ett effektfullt sätt tillsammans med andra arbetar ännu mer med din frekvenshöjning parallellt med att du får behandlingar med Clear Balance.

Jag är utbildad Högkänslig Samtalsterapeut och Stresspedagog och arbetar med samtal, energibehandlingar och reflexologi. I alla möten får min energimedvetenhet styra. Därför blir varje möte unikt och aldrig det andra likt. 

Du hittar mig i Landvetter och online, maila eller smsa så hör jag av mig!

Jag ger gärna behandlingar även till djur.