Klientberättelser
 

"Det var svårt att hålla fokus och somna ibland. Kände lite i halsen och så var jag väldigt varm ibland. Kände energi i mina fingra det var som dom? Nä jag hittar inte ord.... energin masserade dom. Tack för allt. "


 

- Jag känner mig renare. Verkligen renare.
Jag känner mig lättare. Verkligen lättare.
Jag är så ljus. Hela jag är ljus, jag känner mig som en älva, lika lätt som en älva.
Jag känner mig renad. Som en vit-tvätt som är så vit så den lyser vitt.


-Jag hade lite motstånd mot den här behandlingen innan. Jag tänkte "Varför ska vi ta bort det som inte är bearbetat när jag inte har fått uppleva och lära mig det ännu? Jag behöver ju lära mig. Men nu förstår jag att inget av det hade gett mig några nya lärorika uppelvelser.

- Lite feedback från min behandling. Som jag skrev i fredags mådde jag väldigt illa efter behandlingen och det varade ett par timmar. Även denna gången känner jag mycket känslorus som har sutt i fram till tisdag em. Men jag känner mig glad, nöjd och full av energi.
 

- Vill bara säga att jag känner verkligen att denna behandlingen har lättat upp och ljusat upp, framför allt frekvensmässsigt, energimiässigt och i känslorna. Jag har ännu större tillgång till mig själv, min essens, den villkorslösa kärleken inom mig än tidigare.
 

- Känner tydligt att jag höjt min frekvens. Jag har fått ett klarare seende. Osäker på vad som är pga Twinflame Healingen eller Clear Balance 2.0. Förmodligen en kombination. Känner mig lätt, klar och ren samtidigt som känslorna fladdrar runt i kroppen.
 

Så här kan en återkoppling från din terapeut se ut :

Hej Ann-Charlotte
Jag mår otroligt bra. Allt började med en våg av ljus och värme kom ner i mitt huved färgen var ljus vit och gul. Sen kom energin  från vänster och liksom virvlade runt mot höger. Värmen fortsatte ned i min kropp.  
Sen var det halsens tur. Jag kände liksom ett strupgrepp och sen började jag att gäspa och ögona tårades. Jag tror inte att jag någonsin har gäspart så stort i hela mitt liv. Och det kändes verkeligen som om något släppte. Samtidigt såg jag ett färgskifte mellan vitt gult grönt och blåt. Ljusa vårfärger och jag log. Då hade 44 min gått och resten av tiden var bara njutning. Tusen tack Ann-Charlotte för i dag i dag var det magiskt
❤❤❤

Hej Ann-Charlotte
Jaa, mycket gamla minnen dök upp och kanske inte så roliga....så jag förstår att du fick fram oro...
De kom och smärtan släpptes och Ett lugn infann sig ❤
Små ljud kom både från kotor i nacken,  strupen och magen.
Varit på kort resa i veckan men med ryggsäck ✈
Flyttar mat till husbilen. Har både en dotter som planerar flytt och en bonusson som håller på att flytta.
Så klockrent !!!  Kände verkligen av ljusenergin, kärlek och bubblande känslan ❤ När jag kom ner från övervåningen efter behandlingen så kändes det som om jag varit hemifrån en vecka.
Tack Ann-Charlotte för denna 3e omgången ❤
Får se vad som dyker upp kommande dagar
Kram

Så här kan en behandlingsprocess upplevas:
 

- Innan behandlingarna mådde jag väldigt dåligt. På en skala från 1-50 så låg mitt mående nere på 50. Jag hade ingen energi eller ork att göra någonting om dagarna. Jag ville bara ligga i sängen och inte göra någoting alls, jag såg inget roligt med livet och undrade vad livet ens kan ge en. Jag var på en väldigt mörk plats och har varit i många år. Jag hade t o m glömt bort hur glädje känns, utan oro och daglig depression.

* BEHANDLING NR 1
- Efter första behandlingen så kändes jag väldigt tom, som att min kropp och mitt sinne nollställdes helt till en början. Dagen efter behandlingen kände jag mig lite bättre och kände att jag äntligen mår lite bättre. Jag fick även lust att gå ut, vilket jag aldrig känt innan. Jag började se bra delar i livet.

* BEHANDLING NR 2
- Efter den andra behandlingen var biverkningarna inte alls lika illa. Jag kände mig trött och lite hängig. Men jag blev inte längre triggad av saker som normalvist triggar mig, jag är inte lika negativ om dagarna och känner mig väldigt positiv, och har en positiv inställning till allt.

* BEHANDLING NR 3
- Efter den 3:e behandlingen så kände jag  mig lite illamående i 30 min, men inte så att det var besvärligt. Jag känner mig väldigt glad och jag mår inte längre dåligt av tanken på allt som hänt mig. När jag tittar tillbaka på allt som hänt mig under mitt liv så ser jag det som ett grått bortsuddat minne, och jag är inte längre lika besvärad av det. Jag känner mig som en helt ny människa. Jag var i ett samtal med en väldigt nära vän till mig som undrade varför jag var så glad då han aldrig hört mig så lycklig och fnissig. Han var jätteglad för min skull, men det är en helt ny "Emma" , en sida han aldrig fått se av mig då jag alltid mått så dåligt. Jag är så otroligt tacksam över detta nya sätt att behandla. Jag är evigt tacksam!

"Makalösa effekter! Gick in i denna behandling med inställningen "kan ju vara kul att pröva" men fick en otrolig förändring i livet!! Lever, och har levt, under mycket tuffa omständigheter så känslorna har verkligen åkt berg-och-dalbana. Förändringen är markant på alla plan; har inte behövt ta min medicin mot min reumatiska värk, mitt rökbehov är borta + att humöret balanserat. Istället för att vara uppe i det blå eller långt under isen, så reagerar jag nu mer neutralt. Släppt taget om gamla känslor som brutit ner självförtroende och glädje. Clear Balance blev en fantastisk erfarenhet för mej!! // Lotta Larsson"

- Det har hänt jättemycket med mig efter tredje behandlingen med Clear Balance ! Det fjärde skiktet som jag pratade om har blivit mera lysande och människor jag möter verkligen tittar på mig! Man behöver ej vara medial för att se att något nytt hänt med mig i positiv riktning och jag får höra att jag ser så glad ut. Och vidare så har jag blivit mer klarhörande än innan! Visst jag hörde mycket från andra sidan och vad änglar säger men nu är det som jag öppnat upp en ny värld. Känns mer som jag har fått tillgång till mig själv och mina egna förmågor på ett helt nytt sätt än vad som tidigare varit möljigt. När jag ska lägga mig så ser jag de lägre energier som försöker komma åt mig, men de kommer ej in. Ser och känner och hör genom dimensionerna mer än någonsin! Tack för de behandlingar jag hittills fått!!!
 

- Igår kväll och i natt var jag svinpiggelin på ett intressant sätt. Jag var typ pigg, men jag var ändå i ett vänt-läge, som om jag var pigg inför någonting som jag väntade på, men utan att veta vad jag väntar på. Just nu har jag precis kommit hem, lite trött för att jag sov lite för lite, men fortfarande väldigt cool och typ förberedd på någonting. Intressant tycker jag! Kanske något som försvann när du behandlade som låg och blockerade den här piggheten?

*  1:A BEHANDLINGEN.
- Jag känner mig mer balanserad men samtidigt känslomässigt rörig. Väldigt känslig. Har fått kraft till att göra saker som jag tänkt på ett tag och känner hur kraft och styrka är på väg tillbaka. Har tidigare varit väldigt orkeslös, utan vilja att ta några beslut, göra nödvändiga förändringar, full av tvivel och väldigt låg fysiskt, emotionellt och själsligt. Många negativa känslor och lite livskraft. Försöker nu göra förändringar för att jag ska må bättre. Är villig att släppa allt sådant som håller mig tillbaka. Känner mig hoppfull för första gången på länge.

* 2:A BEHANDLINGEN.
- Jag känner mig mer handlingskraftig men samtidigt väldgit trött. Känner att jag stundvis har lättare att vara i känslor och tillstånd av tacksamhet, bliss och harmoni. Får syn på invanda mönster och programmeringar och har en del jobbiga tankar som irrar runt. Jag ser glimtar av  mitt "vanliga" pigga och harmoniska jag fylld med massor av energi och viljan att använda mina gåvor. Känner förändringen ske inom mig, steg efter steg. Tilliten och tilltron till mig själv är sakta men säkert på väg tillbaka. Jag hoppas.

* 3:E BEHANDLINGEN.
- Innan den tredje behandlingen gick jag i mycket tunga känslor då jag precis tagit ett stort beslut som tar mig närmare mina drömmar och vilket på sikt kommer ge mig mer glädje, kärlek och livskraft. Jag började bearbeta känslor av sorg, separation och saknad. Jag upplevde hur energin  jobbade intensivt på detta. Jag är tacksam för förändringen och är glad nu att jag har styrka att ta de beslut som jag vet för mig är väldigt avgörande för mitt välmående och min hälsas skull. Behandlingarna och Mickes varma vägledning har varit ovärderlig och hjälpt mig så att jag nu känner mig mer i kontakt med mig släv, mer än jag gjort på vädigt länge. Innerligt tacksam!

Tack !
Efter behandlingen är känslan i kroppen annorlunda. Nu kan jag känna mer på nåt konstigt sätt, som om det pirrar i kroppen som om den spirar upp sig. Jättesvårt att förklara, men det känns bra helt enkelt. Jag har också ordnat upp mycket nu så jag kan gå vidare. Styrkan till att göra det hade jag inte innan
Det tog nog en vecka för mig innan jag började känna något. Kroppen var liksom död på känslor innan, så jag tror absolut att detta har hjälpt mig och kroppen att helt enkelt börjat vakna till liv och kunna känna något igen.
Stort tack!
Nu kan jag känna glädje. Riktig glädje. Innan var det inte det. Jag försökte men det tog liksom stopp. Jag känner inte längre den där tunga bördan som kroppen var innan, nu känner jag en lätthet. Oron har försvunnit och jag jag kan mer tänka att ok det ordnar sig nog. Jag grubblar inte över det så länge längre. Härlig känsla!

Hej !
Jag vill berätta om hur behandling med Clear Balance har förändrat min son.
Han har sen han fyllde 5 år fått svåra raseri utbrott som kunde vara från 10 min till några timmar. När han var 8 år kom förklaringen att han ligger 3-4 år efter i utvecklingen. Dessa utbrott var hemska för han kunde riva ner allt i hela huset för att i nästa sekund ligga i mitt knä och gråta och ha ångest i över en halv timme. Men sen kom Wickan in i bilden och då vände allt.... Vi fick tillbaka vår kärleksfulle kramgoa pojke igen. Wickan behandlade honom med Clear Balance och han blev så lugn. Och utbrotten försvann nästan helt och hållet, helt fantastiskt!!!!
Alla som möter honom nu undrar vad som förändrat honom så och jag svarar stolt att det är något som heter Clear Balance. Det är helt makalöst va bra det är.

Om jag vetat vad jag vet nu skulle jag fått honom behandlad med detta direkt!!!

Verkligen väl värt att prova!!!!!!
Tack Wickan för all hjälp

Klientberättelse om en häst, klicka på bild