Hur går en behandling till?

Fysisk behandling:

Vid en fysisk behandling träffar du din terapeut på bokad plats. Under behandlingen ligger eller sitter du bekvämt. Terapeuten placerar sina fötter eller händer på dina fötter. Vi arbetar alltid från fötterna då vi samtidigt hjälper dig att bli jordad och inga energier går genom din hjärna. 

En behanding tar ca 60 minuter. Under behandlingen är det vanligt att terapeuten gäspa och ögonen rinner. Detta sker för att terapeuten neutraliserar dina blockeringar i sin egen kropp. Genom att gäspa hjälper terapeuten energin att lösas upp och neutraliseras för gott. En del terapeuter gäspar inte utan löser upp blockeringarna på annat sätt.  

Fördelen med en fysisk behandling är att ni kan kommunicera under behandlingen,  samtidigt kan terapeuten förmedla det som kommer till henne/honom. Det som kommer upp kan vara tex personliga mediala budskap och episoder och lärdomar från tidigare liv.

Distans behandling: 
Vid en behandling på distans träffar du inte terapeuten. Ni befinner er på 2 olika platser. Vid bokad tid ligger eller sitter du bekvämt och försäkrar dig om att du kommer att vara ostörd i 60 minuter. Slappna av och gå gärna in i meditationstillstånd om du kan. Det gör inget om du somnar. Under tiden som behandlingen sker antecknar din terapeut sina upplevelser och skickar sen till dig via sms eller mail, beroende på vad ni har kommit överens om. Önskar du telefonkontakt före och/eller efter så avtalar du det med din terapeut. 

En behandling på distans fungerar lika bra som en fysisk behandling. För dig som kan bli lite stressad av en ny miljö eller känner det tryggast att vara hemma är detta en bra lösning. Vid behandling av djur fungerar distansbehandling oftast bäst. Även vid handikapptillstånd eller andra svårigheter att förflytta sig eller sitta stilla på en ny plats är distans behandling att föredra. Vid distans behandling av barn (från 8 år) behandlar vi gärna i samband med att barnet gått och lagt sig för natten. 


 

Varför Clear Balance ? klicka på bild..