Ann-Charlotte (Lotta) Sköld
Mobil: 0733 - 563 105 
Mail: anncharlotte@clearbalance.se 
 
   

                                      Ann-Charlotte Sköld

Livsglädje, kärlek, energi, mening och balans är ofta det vi eftersträvar i livet.
 Det finns många olika sätt att försöka uppnå just detta, men det kan vara svårt att behålla.

Jag har alltid varit andligt intresserad och prövat flera olika inriktningar och behandlingsformer. Tillsammans med mina erfarenheter i livets skola, som jag idag är oerhört tacksam över, har jag lärt mig behålla min ödmjukhet inför livet. Men framför allt visade den mig vägen till Clear balance. Äntligen hittade mitt hjärta rätt.

Clear balance är för mig en högst fysisk och jordande  behandlingsform. De effekter det gett i mitt eget och mina klienters liv är det jag brinner för och älskar att arbeta med.

Jag arbetar även som pedagog med stora och små människor med många olika typer av energier. Det har lärt mig vikten av balanserad kommunikation och tillsammans med en stark intuition styr jag skutan dit jag önskar. 

Vill du också göra mer medvetna val och börja leva mer effektivt?  Med Clear balance får kroppen den bästa hjälpen den kan få till självhjälp så att du kan hitta dina pusselbitar och öka din personliga energi i livet. 
                                                     
Varmt välkommen att kontakta mig för en behandling.

 Lotta Sköld

 

                                       
                                        Klientrecensioner:

Från Ann-Charlotte till klient: 

I dag fanns där en oro som snabbt byttes mot  bubblande energi av förälskelse och äventyr i magen. Som spänning av förväntan. Om du inte känner det än så kommer det till dig nu. Såg även en väska, typ dramaten. Vet inte om det säger dig något? Flyttar du mat? Planer på flytt?  Du fick mycket påfyllnad av ljusenergi. Hoppas att det känns bra. Med värme / Ann-Charlotte

Svar från klient: 

Hej Ann-Charlotte
Jaa, mycket gamla minnen dök upp och kanske inte så roliga....så jag förstår att du fick fram oro...
De kom och smärtan släpptes och Ett lugn infann sig ❤
Små ljud kom både från kotor i nacken,  strupen och magen. 
Varit på kort resa i veckan men med ryggsäck ✈
Flyttar mat till husbilen
Har både en dotter som planerar flytt och en bonusson som håller på att flytta
Så klockrent !!!
Kände verkligen av ljusenergin, kärlek och bubblande känslan ❤
När jag kom ner från övervåningen efter behandlingen så kändes det som om jag varit hemifrån en vecka
Tack Ann-Charlotte för denna 3e omgången ❤
Får se vad som dyker upp kommande dagar
Kram

            Klientrecensioner

"Det var svårt att hålla fokus och somna ibland. Kände lite i halsen och så var jag väldigt varm ibland. Kände energi i mina fingra det var som dom? Nä jag hittar inte ord.... energin masserade dom. Tack för allt. "

"Jag tycker mig känna av mer vad folk menar mellan raderna och att jag står upp ännu mer för mig själv och vad jag vill lägga min energi på ❤❤"

"Tack för stödet och omgången med CB 2.0 ❣❣"

Hej Ann-Charlotte
Jag mår otroligt bra. Allt började med en våg av ljus och värme kom ner i mitt huved färgen var ljus vit och gul. Sen kom energin  från vänster och liksom virvlade runt mot höger. Värmen fortsatte ned i min kropp.  
Sen var det halsens tur. Jag kände liksom ett strupgrepp och sen började jag att gäspa och ögona tårades. Jag tror inte att jag någonsin har gäspart så stort i hela mitt liv. Och det kändes verkeligen som om något släppte. Samtidigt såg jag ett färgskifte mellan vitt gult grönt och blåt. Ljusa vårfärger och jag log. Då hade 44 min gått och resten av tiden var bara njutning. Tusen tack Ann-Charlotte för i dag i dag var det magiskt 
❤❤❤