Tuija Finnilä
Tel: 076-82 89 282
Mail: info@tuijasvaxter.com

Med fötterna på jorden/ i jorden är jag, Tuija Finnilä.
Jag har jobbat med människor som mått dåligt i hela mitt liv.
2019 vaknade jag upp allt mer och hittade den andliga sidan av mig som är så otroligt spännande och intressant.
 
En dag satt jag vid datorn och hamnade på Clear Balance hemsida. Inser, idag att det var mina andliga vägledare som sände mig in på den sidan. 
Jag såg att Wictoria skulle ha en utbildning och detta var dagen innan utbildningen började. Tur att Wictoria gick in på sin e post och såg min förfrågan på om jag och min man fick gå utbildning hos henne. Ja, vi har utbildat oss och, samtidigt utvecklats. 
 
Vi har fått Clear Balance behandlingar och nu är det bara kärlek för mänskligheten, djuren och denna planet som gäller.
Att kunna få människor och djur mer harmoniska och känna mindre smärtor i kroppen är en stor glädje för mig att beskåda. 

Idag har jag flera kunder som jag ger Clear balance till och jag kombinerar Clear balance med traditionell healing, som kommer igång när universum anser att det är det som skall ges. 

Jag ser vilka enorma framsteg kunderna har uppnått, bara positivt.

Tillsammans med min man, Joacim Kindvall som även han är certifierad Clear balance terapeut ger vi behandlingar till kunder som är i sämre skick, t ex brutit ryggen eller de som fått en stroke, vilket kan leda till förlamning mm men även de kunder som är så illa däran och det krävs mer energi av terapeuten. Tillsammans har vi specialiserat oss på dessa kunder och hitintills har vi bara bra resultat från dessa kunder.

Vill du, boka en tid,  så får du gärna höra av dig till mig.
 
Kram, Tuija