Medial och personlig Transformation


För dig som har fått Clear Balance behandlingar av en certifierad terapeut är det att rekommendera att ta möjligheten till fortsatt personlig utveckling och ytterligare transformation. 

Clear Balance har kunnat hjälpa dig att bli av med ditt onödiga bagage. Dvs det du burit på som du inte längre behöver bära med dig. T ex chockerande energier från trauman som ligger och blockerar både fysiskt, mentalt och energimässigt. Händelser och minnen kopplade till dina föräldrar. Cellminnen, minnen som din själ bär med sig från tidigare liv. Saker som du själv har bearbetat men där minnena ligger kvar som energibelastningar. 

Under kursen i Personlig och Medial utveckling går vi på djupet i ditt innersta, dit du kanske inte ens vågar gå själv. Eller inte ens vet om. Kanske vet du men du når inte in. Kanske har du försökt få hjälp med detta tidigare men ingen har kunnat hjälpa dig att bryta igenom. 

Livet är inte en dans på rosor. Vi stöter på utmaningar under hela vår livstid. När du har fått dina behandlingar så står du på en helt annan plattform, men runt omkring dig pågår fortfarande samma spel. Vi utsätts hela tiden för prövningar, en del mindre en del större. Under de större prövningarna är det mycket fördelaktigt för dig att förstå dig på dig själv. Hur fungerar du och hur är du programmerad? Vad innebär speglingar och vad är det som speglas hos dig? Hur fungerar Lagen om Attraktion och hur kan du använda den till din fördel? 

Allt som du reagerar på är känslor som du inte har bearbetat och eller fått helt neutraliserade. När dessa känslor kommer upp är det en enorm tillgång att ha kunskaperna på plats så att du omedelbart kan "behandla" och möta de känslor som kommer upp till ytan.

Du som är behandlad med Clear Balance kommer att få möjligheten att få nycklar till Clear Balance energin så du kan behandla dig själv.  Det sker genom en individuell behandling av Wictoria där du får nycklarna till energin och även kunskapen om hur du använder dig av dem. 

Under kursen kommer vi bl a att ta upp:

* Personligt ansvar
* Att leva i kärlek
* Tålamod och gränssättning
* De olika Aurorna och Chakrasystemen
* Dimensionerna - 1-13
* Vad är 3D, 4D och 5D? 
* Blockeringar, vad är det och hur uppstår de?
* Lagen Om Attraktion
* Vattnets intelligens
* Frekvenslära
* Energilära
* Hantering av motgångar
* Speglingar
* 0-punkten
* Symboltolkning
 


Datum för kurserna finns under fliken "Kalender".

För mer information, fyll i formuläret här bredvid.