Clear Balance för egenvård

För dig som har fått Clear Balance behandlingar av en certifierad terapeut erbjuder vi en 3-dagars kurs så att du själv kan lära dig att upprätthålla din energi och frekvens.

Livet är inte en dans på rosor. Vi stöter på utmaningar under hela vår livstid. När du har fått dina behandlingar så står du på en helt annan plattform, men runt omkring dig pågår fortfarande samma spel. Vi utsätts hela tiden för prövningar, en del mindre en del större. Under de större prövningarna är det mycket fördelaktigt för dig att själv ha tillgång till energin i Clear Balance för att kunna rena ditt system och hålla din frekvens. Clear Balance energin blir som ett anti-virus program som automatiskt startar upp en reningsprocess när du tar del av energier som är mindre bra för dig. 

Allt som du reagerar på är känslor som du inte har bearbetat och eller fått helt neutraliserade. När dessa känslor kommer upp är det en enorm tillgång att ha nycklar till Clear Balance så att du omedelbart kan "behandla" de känslor som kommer upp till ytan. Inför kursen kommer du att få en individuell behandling av Wictoria där du får nycklarna till Clear Balance energin. 

Under kursen kommer vi att ta upp:

* Vad är Clear Balance
* Eget ansvar
* Att leva i kärlek
* Tålamod och gränssättning
* De olika Aurorna och Chakrasystemen
* Blockeringar, vad är det och hur uppstår de?
* Lagen Om Attraktion
* Vattnets intelligens
* Hjärnans synapser
* Frekvenslära
* Hantering av motgångar
* Utvecklingen av de universella lagarna sedan 2014 


Datum för kurserna finns under fliken "Kalender".

För mer information, fyll i formuläret här bredvid.