Twinflame Healing


Innan vi kan beskriva behandlingsformen behöver du veta vad en Twinflame är. En Twinflame är din identiska andra halva. En energimässig kopia av dig själv. I tidernas begynnelse "delades" din energi i 2. I vårt universum lever vi med dualiteter, maskulint -feminint, ljust - mörkt, ont - gott, yin - yang. Den ena halvan antog en mer maskulin aspekt och den andra en mer feminin aspekt. Vi har sedan levt mestadels separerade från varandra. 

Nu är tiden kommen för sammansmältning för Twinflames. Vi ska återigen bli ett och smälta samman. Men i sammansmältningsprocessen stöter vi på varandras obalanser. Och dem vill vi inte smälta samman med... För att kunna förenas helt behöver vi vara rena på djupet.

En liten rubrik.

Twinflame Healing kompletterar Clear Balance på ett mycket bra sätt. Twinflame Healing hjälper dig att få upp och bli medveten om det som du ännu inte har bearbetat. 

(Clear Balance kan bara neutralisera de erfarenheter som du har bearbetat och fått insikterna i.)

Twin Flame Healing är en triggande healing som lyfter upp dina obalanser för att du ska kunna möta dem. Twinflame Healing uppkom genom att Wictoria och Mirre började meditera för att underlätta för sig själva i sina relationer med sina Twinflames. Under meditationerna kom det massor med information och insikter. Insikter som hjälpte oss i vårt arbete med oss själva. Eftersom vi ändå gjorde mediationerna så gott som dagligen så bjöd vi in andra att delta. Med mycket gott resultat!! 
 

Om Clear Balance är ett 30 program skontvätt så i kombination med Twinflamehealing blev behandlingen 90 grader vitt med blekmedel.

Jag blev helt nockad. Cb blandades med Twinflame Healing och vad starkt det blev!!!

// Ann-Charlotte Sköld. 
   Certifierad Clear Balance Terapeut


Det visade sig att all information och kunskap vi fått kunde användas till att hjälpa andra människor med det arbete som Twinflames gör med varandra. Dvs att hjälpa människor att plocka upp och bearbeta känslor som legat gömda. Samtidigt som bagaget görs synligt hjälper Twinflame Healingen till att ge insikterna och ger läkning till processen. 

Twinflame Healing görs oftast i grupp under ledning av Wictoria och Mirre. Men Twinflame Healing kan även användas som komplement i individuella behandlingar med Clear Balance.