Sandra Zimmer
Asarum

                                                                 Sandra Zimmer

Min personliga historia är inte så vacker, men den är min styrka. Uppväxt i en familj där missbruk, våld och mental ohälsa var vardag, stängde jag av mina känslor för att överleva. Ångesten var min närmsta vän, inre stress, prestationskrav och depression var också alltför välbekanta. Men en utbrändhet med tillhörande kollaps, år 2005, tvingade mig välja mellan liv eller död. Jag valde livet! Och idag förstår jag att min bakgrund behövdes för att jag skulle förstå den känslomässiga komplexitet det innebär att vara människa. Det gör också att jag upplevt i princip allt på känsloregistret, och från egen erfarenhet kan hjälpa dig vidare från lägre sinnesstämningar till att finna din egen sanning om den du är. Den du verkligen är.

Under min utbildning till reflexolog/zonterapeut lärde jag mig elementlära. Sedan dess har jag alltid arbetat med vattenelementet, som håller nycklarna till alla våra lagrade upplevelser… På min egen inre resa har jag sen djupdykt i andlighet från olika perspektiv. Min förmågan att se, och kommunicera med fler dimensioner, aktiverades under en utbildning i Multidimensionellt Mediumskap. Clear Balance kom sedan precis i den stund jag var redo för mitt livssyfte, att väcka andra. 

Så om det är dags att leva fri från programmeringar, och uppleva livet inifrån och ut, ja då hör du av dig. Jag finns i Karlshamn där jag driver företaget Eter & Eld, och på plats erbjuds reflexologi, regndroppsmassage, Clear Balance och andlig coaching. På distans arbetar jag med Clear Balance, multidimensionell healing och coachande samtal. 

Hör gärna av dig med frågor, om du undrar något.
Jag ser fram emot att ses!