Maria Boström, Virestad
             Telefon: 070 - 945 30 72

 

             Arbetar både med människor        och djur.


 

                                                                Maria Boström

Jag bor i Virestad med min man, mina 2 barn, hästar, hundar och katter. I många år har jag jobbat inom vården. Just nu jobbar jag extra på ett behandlingshem för ungdomar och jag jobbar även med mitt eget företag med friskvård. Jag har själv haft en jobbig barndomstid och ungdomstid och vill nu hjälpa andra att må bättre.

Jag har även utbildat mig till Megine Terapeut här är det också helheten som är viktig. Här ingår även Meginemassage.

Massage kombinerat med Clear Balance: Det går bra att kombinera Clear Balance med massage då den fysiska stimuleringen förstärker effekten av Clear Balance. Clear Balance löser upp energierna och massagen hjälper till att lossa på de fysiska spänningarna som blockeringarna har orsakat.

Samtal kombinerat med Clear Balance: En del människor behöver hjälp att vända på sina tankar och på så sätt få hjälp med att skapa nya mönster för att dra maximal fördel av sina behandlingar med Clear Balance.

Jag arbetar både med människor och djur då även djur ligger mig väldigt varmt om hjärtat! Djur svarar väldigt bra på Clear Balance och även de behöver hjälp.

Det var en väninna till mig som berättade om Clear Balance och sedan var jag på Clear Balance i Älmhult på en föreläsning och träffade Wictoria. Det var då jag bestämde mig för att gå utbildningen till certifierad Clear Balance terapeut också. Då det är många människor som behöver komma vidare och då allt hör ihop känns bra att kunna hjälpa människor på olika plan.