Hanna Sander
Växjö
Mobil: 0730333141
Mail: hanna.sander1@gmail.com

                                                                   Hanna Sander

Hej alla fina människor, 
Jag heter Hanna och bor i en by på landet utanför Växjö. 

Min resa har som många andras bestått av en berg och dalbana av både tunga och lätta upplevelser. Det är inte alltid lätt att vara en människa som är ämnad att känna allt mellan himmel och jord. Personligen var mitt liv tvunget att drastiskt förändras. Jag blev arbetslös efter att har satsat allt på att göra karriär inom modebranschen. I den här stormen började jag känna mig felplacerad i stadskärnan och jag möttes av känslor som att allt jag hade eftersträvat i hela mitt liv helt plötsligt kändes fel. Mitt i alla förvirrade känslor drogs jag till naturen och något sa till mig att jag behövde lämna en värld för att öppna upp för något nytt. Jag var modeassistent på en moderedaktion, det var en karriärs dröm som jag länge hade jobbat hårt för att uppfylla. Det var en otrolig spännande tid men något i mig saknades som jag inte där och då kunde sätta fingret på vad det handlade om. Jag levde helt enkelt i en ytlig verklighet och jag matades med att det som ger mig tillfredsställelse i livet kommer utifrån istället för att allt som förgyller min själ och kropp redan finns inom mig. Jag förstår idag att jag behövde bli omskakad för att vakna och växa i mitt medvetande och därmed finna nya egenskaper om mig själv. 

När jag kände mig fast i ångest, förvirring och hopplöshet föreslog en vän att jag borde testa ClearBalance. Jag var där och då skeptisk till allt. Trots det följde jag min intuition och tillät mig själv att öppna upp för något som jag innerst inne fann en dragnings kraft till. Wictoria som genomförde behandlingen väckte upp mina sinnen till ett helt nytt medvetande. Ett frö såddes som var menat för mig att omfamna och ge näring till för att kunna blomma ut till den fria och glädjerika person jag är idag. Ett fokus tog plats för mitt inre läkande och ett uppvaknande i min spirituella resa skenade iväg i en enorm hastighet. Jag gick igenom en transformerande utmanande period i mitt liv som bestod av både mörker och ljus.

När jag kom i kontakt med mina mediala gåvor byggdes en bro mellan min kropp & själ, jag började känna mig i samklang med min inre styrka och mitt ljus. Ett inre kall började gro i mig som ville förmedla att jag är här för att hjälpa människor på något vis. Jag önskar att dela med mig av mina erfarenheter och använda alla mina lärdomar till något vackert. Jag anser mig själv aldrig bli fulländad i min personliga utveckling. Jag lever och lär i ett flöde med universum. Jag väljer att se på de människor jag möter som mina lärare utifrån ett högre perspektiv- vilket gör att jag växer i kärlek varje dag. I takt med hjärtats expansion har en förståelse och kärlek grott inte bara för den jag är som person utan även för mina medmänniskor här i världen. En villkorslös kärlek har omfamnat mig och vad är vackrare än det?

Känner du dig nyfiken på en behandlingsform som hjälper dig att finna mer glädje, kärlek och frihet i livet? 
Tveka då inte att höra av dig, jag finns här. 
Alla frågor är välkomna. 

Jag erbjuder coaching samtal. Behandlingar både fysiskt och på distans, hör av dig så bokar vi det som känns bäst för dig. Jag behandlar både människor och djur. 

Kram, Hanna Sander